LEGO Education LEGO Education WeDo 2.0 Set de Baza

1.350,00 RON
Set de baza Lego Education WeDo 2.0

Acest set este bazat pe cea mai recentă tehnologie și a fost creat pentru a spori curiozitatea elevilor și abilitățile acestora în domeniul științei.
Software-ul pentru desktop și tabletă inclus în set oferă un mediu de programare ușor de folosit și include WeDo 2.0 Curriculum Pack, care acoperă științele naturale, științele aerospațiale și domeniul ingineriei. Programul eLearning inclus îi ajută pe profesori să devină buni cunoscători ai setului de bază WeDo 2.0.

Varsta recomandata: 7 ani +
Stoc epuizat

Durata de livrare: Livrare in 1-3 zile lucratoare de la momentul confirmarii telefonice/prin email a comenzii.

Cod Produs: LE45300 Ai nevoie de ajutor? +40 72 254 6666
Adauga la Favorite Cere informatii
 • Descriere
 • Video (1)
 • Review-uri (0)

Setul include o cutie de depozitare cu compartimente pentru sortare, etichete, un Smarthub, un motor mediu, un senzor de mișcare, un senzor giroscopic și suficiente elemente de construcție pentru doi elevi.

Cărămizi

Fiecare set WeDo 2.0 se livrează într-o cutie de depozitare rezistentă din plastic însoțită de o tavă cu compartimente pentru sortare și conține:

 • 280 de elemente de construcție LEGO System

 • WeDo 2.0 Smarthub – Smarthub este o cărămidă de construcție bazată pe un sistem electronic care face parte din LEGO Power Functions (LPF) 2.0. o nouă platformă de tehnologie pentru LEGO Education. Conexiunea la software/aplicație se realizează prin Bluetooth. Funcționează cu ajutorul unei baterii surse, 2 baterii AA sau un pachet de baterii reîncărcabile. Are două porturi I/O prin care se contectează la motoarele externe, senzori sau orice altă componentă ce face parte din sistemul LPF 2.0. Are incorporat și un LED multicolor care poate arăta până la 10 culori diferite, controlat de software/aplicație.

 • Motorul mediu – motorul mediu poate fi programat să se rotească în sensul acelor de ceasornic și în sensul antiorar, și să se miște la diferite niveluri de putere. La motor se pot atașa axuri și alte cărămizi LEGO System sau alte elemente LEGO.

 • Senzorul de mișcare – Senzorul de mișcare detectează obiecte pe o rază de 15 cm., în funcție de design-ul obiectului. Senzorul de mișcare poate fi folosit și ca detector de distanță și poate detecta daca un obiect este aproape sau departe (până la 15 cm.).

 • Senzorul giroscopic – senzorul giroscopic raportează direcția în care este înclinat. O nouă funcție a senzorului giroscopic WeDo 2.0 este modul de ”scuturare”. Senzorul giroscopic detectează schimbări în șase poziții diferite: stânga, dreapta, sus, jos, nicio înclinare, orice înclinare (scuturare)

 • Foaie de autocolante pentru a eticheta compartimentele din tava pentru sortare.

Setul de bază WeDo 2.0 conține toate elementele de construcție necesare pentru a construi proiectul Get Started, alături de bază și de modelele incluse în WeDo 2.0 Curricumul Pack.

La acest set de bază pot lucra doi elevi pentru a-și dezvolta abilitățile de colaborare.

Curriculum

LEGO Education WeDo 2.0 Curriculum Pack este bazat pe principiile delimitate în Next Generation Science Standards și oferă conținut știintific cheie elevilor de clasele 2-4.

Curriculum-ul facilitează și susține o călătorie ușor de înțeles și de urmărit în domeniile științelor naturale, aerospațiale și ingineriei. Include proiecte cu peste 40 de ore de conținut instrucțional.

Software și aplicații

Software-ul WeDo 2.0 asigură o platformă excelentă pentru studiul științei, oferindu-le elevilor un mod inovator de a modela realitatea, a conduce investigații și a folosi abilități de proiectare.

Programarea reprezintă o parte importantă a învățării în secolul 21. Software-ul WeDo 2.0 îi învață pe elevi programare într-un mod intuitiv – permițându-le să dea viață propriilor creații în timp ce își vor întări abilitățile de gândire computațională, precum gândirea logică, recunoașterea formelor și conceptul de modelare și simulare. Software-ul are o interfață colorată drag and drop, ușor de folosit și de înțeles de către elevi.

Software-ul WeDo 2.0 îți permite:

 • să accesezi curriculum pack-ul

 • accesul în proiectele Get Started, Guided (ghidate) și Open (deschise)

 • să îți programezi modelele

 • să accesezi intrucțiunile digitale de construcție și să primești îndrumare în programare

 • să folosești instrumentul de documentare integrat

 

Instrumente de evaluare & documentare

Setul de bază, software-ul și proiectul WeDo 2.0 oferă acces la rubrici de evaluare și la instrumentul de documentare integrat, unde elevii vor putea:

- Să facă poze pașilor importanți din crearea prototipului sau a modelului final.

- Să facă poze echipei în timp ce lucrează împreună la ceva important.

- Să creeze un video în care explică o problemă cu care se confruntă.

- Să creeze un video în care explică pașii investigației.

- Să își noteze informațiile esentiale în instrumentul de documentare.

- Să gasească imagini utile pe internet.

- Să facă un screen capture programului.

- Să scrie, să deseneze sau să schițeze pe o foaie de hârtie, apoi să îi facă o poză.

Valori educationale dobandite

WeDo 2.0 întărește înțelegerea elevilor legată de cele 8 practici științifice și de inginerie, încuranjându-i să pună întrebări și să rezolve probleme, să învețe despre modelare, prototipuri, investigare, analiză și interpretare a datelor, gândirea computațională, să creeze argumente bazate pe dovezi și să obțină, evalueze și comunice informațiile dobândite.

Dezvoltă competențele elevilor tăi cu ajutorul acestor proiecte ce acoperă subiecte cheie legate de științele naturale, aerospațiale, tehnologie și inginerie. Ajută-i să își îmbunătățească abilitățile de rezolvare a problemelor, gândirea critică, abilitățile de comunicare și colaborare și să integreze folosirea instrumentelor digitale relevante pentru a-și dezvolta gândirea computațională.

Avertisment!
Pericol de sufocare.Piese mici. Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani.
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti L - V 9:00 - 17:00

+40 72 254 6666 info@braingarden.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!