Makeblock mBot - Kit robot educational de nivel incepator (P1050015)

Makeblock
845,00 RON

Makeblock mBot este un robot educațional STEAM pentru începători, care face ca predarea și învățarea programării roboților să fie simplă și distractivă. Programul mBot este bazat pe Scratch.

Varsta recomandata: 14 ani+

La comanda

Durata de livrare: Livrare in 7-10 zile lucratoare de la momentul confirmarii telefonice/prin email a comenzii.

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: MAK-P1050015-4886 Ai nevoie de ajutor? +40 72 254 6666
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Video (1)
  • Review-uri (0)

Makeblock mBot (P1050015) - Kit de robot educațional de nivel incepator 

Șasiul integrat, un design ușor de utilizat și instrucțiuni clare, toate funcționează împreună pentru a facilita asamblarea robotului de catre copii.Tot ce aveți nevoie pentru a construi mBot este o șurubelniță.
mBot are trei moduri prestabilite: evitarea obstacolelor, urmărirea liniilor și controlul manual. Prin comutarea între moduri, copiii pot comanda roboților să evite automat obstacolele sau să se deplaseze de-a lungul liniilor. În modul manual, copiii pot folosi telecomanda sau software-ul însoțitor pentru a manipula mBot pentru a face lucrurile așa cum doresc.
Poate fi programat pe toate platformele, aplicația mBlock Blockly (iOS/Android) fiind un mod util de a antrena gândirea logică pentru noii programatori. Software-ul avansat mBlock (PC/MAC) este una dintre cele mai populare platforme de codare entry-level, cu peste 450.000 de utilizatori, care vă ajută să vă aduceți creativitatea în realitate.
Depinde de tine să decizi dacă vrei să urmezi ghidul sau să-l faci cu propria imaginație pentru ca mBot-ul tău să difere complet de toți ceilalți. De asemenea, îl poți face upgrade cumpărând pachetul suplimentar de mBot pentru mai multe forme de mBot. .
Prezentat cu mândrie de Makeblock, un brand lider global în soluția educațională STEAM care s-a integrat în peste 140 de țări.
Robot este ideal pentru copii, atat pentru a invata sa-l asambleze cat si pentru a-l programa.
Un robot educațional STEAM pentru începători, care face ca predarea și învățarea programării roboților să fie simplă și distractivă. Cu doar o șurubelniță, instrucțiunile pas cu pas și un program de studiu, copiii pot construi un robot de la zero și pot experimenta bucuriile activitatilor practice. 

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti L - V 9:00 - 17:00

+40 72 254 6666 info@braingarden.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!