B2B / SEAP-SICAP

Afiseaza: 1-15 din 15 produse

 Filtre
BRAINGARDEN EDUCATION SRL este un start-up înființat prin programul POCU/82/3/7/105851, mai exact “România START-UP Plus”, ce oferă și soluții personalizate de dotări cu echipamente tehnice, mobilier și resurse educaționale pentru instituții implicate în procesul educațional: grădinițe, școli, centre educaționale, asociații de profil, licee, facultăți cât și clienți corporate.

MISIUNE
Misiunea noastră este să îmbunătățim experiența educațională prin oferirea unei game variate, moderne și inovatoare de materiale și soluții suport pentru educație, care să asigure un mediu optim de dezvoltare copiilor de toate varstele și să imbunătățească atractivitatea procesului educațional, adaptandu-l la cerințele și nevoile actuale.

VIZIUNE
Suntem promotori ai educației STEAM (stiinta, tehnologie, inginerie, arta și matematică), abordare bazată pe observație directă, experiment, logică, ințelegerea lucrurilor și fenomenelor ca făcand parte dintr-un sistem și viziunea noastră este să devenim unul dintre pilonii importanți ai educatiei STEAM in Romania, facilitand astfel pregătirea timpurie a copiilor pentru meseriile viitorului.

OFERTA
Facilităm configurarea ofertelor pentru instituții educaționale care aplică pentru diverse proiecte de finanțare, prin prezentarea de soluții avantajoase și inovatoare de echipamente tehnice, display-uri multimedia, table interactive, mobilier, camere senzoriale, echipamente și jucării pentru nevoi speciale,  seturi de jucării, kit-uri educaționale de robotica și pachete de materiale educative. Menționăm că toate materialele furnizate sunt de înaltă calitate, la prețuri avantajoase, cu termen de livrare rezonabil și termene de plata adaptate specificului activității clienților.

Oferim consultanță și îndrumare în configurarea soluțiilor optime de produse adaptate nevoilor fiecărei instituții, iar în cazul în care se dorește și includerea unor produse care nu se regasesc în oferta noastra, asigurăm disponibilitate extinsă în achiziționarea lor și obținerea unor prețuri avantajoase.

Sprijinim implementarea de proiecte de responsabilitate socială în domeniul educației, conform specificațiilor, calendarului și bugetelor stabilite de clienții corporate.

BRAND-URI
Colaborăm cu producători de renume și distribuitori care se remarcă prin exigență, profesionalism și standarde înalte de calitate promovate.

CONSULTA CATALOAGELE ONLINE SI SOLICITA OFERTA PERSONALIZATA

CONTACT
Pentru oferte personalizate vă rugăm să ne contactați:
fie prin e-mail: office@braingarden.ro,
fie telefonic, la numarul: 0722-546666

Ne regăsiți și in cadrul aplicației de achiziții publice http://sicap-prod.e-licitatie.ro/pub (SEAP/SICAP) la secțiunea operatori economici cu datele de identificare de mai jos:
Denumire participant – BRAINGARDEN EDUCATION S.R.L.
Oraș/Județ – Sibiu/ Sibiu
Cod Unic de Înregistrare - 40761078
Tip - Ofertant

Suport clienti L - V 9:00 - 17:00

+40 72 254 6666 info@braingarden.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!